Vad är ett trygghetsboende?

En trygghetslägenhet på Väderleksvägen i Västra Sjöstaden är boendet för dig som vill bo modernt och bekvämt. Du bor i en vanlig lägenhet med hög standard och fantastisk utsikt!

Lägenheterna bjuder på generösa utblickar mot hav och vackra omgivningar. Gedigna materialval, modern design och öppna ytor präglar interiören. Den som vill kan ansöka om trygghetslarm. Genomgående är huset anpassat för största framkomlighet med hiss från markplan och jämna ytor. Kort och gott, trygghetslägenheterna på Väderleksvägen erbjuder livkvalité in i minsta detalj!


Hög standard
Hiss från markplan
Möjlighet till trygghetslarm
Tillgänglighet

Andra fördelar.

I receptionen finns en värd eller värdinna för hyresgästernas trivsel några timmar per dag. Det finns restaurang i entréplanet och gemensamma utrymmen med gott om plats för festligheter och sammankomster. SPA-avdelningen med bad och uterum är extra bonus för alla hyresgäster i huset. Trädgården bakom huset är en grönskande oas med upplevelser för alla sinnen. Här är den naturliga mötesplatsen för de boende i huset.


Reception
Spa
Festlokal
Restaurang

Vem bor här?

I huset på Väderleksgatan finns 38 trygghetslägenheter. Den som vill kan ansöka om trygghetslarm. Du hyr din lägenhet av Ystadbostäder AB. För att bo här måste minst en person i hushållet ha fyllt 70 år. Det finns också ett särskilt boende i huset. För att bo här måste man ansöka hos kommunen.


Minst en i hushållet över 70 år