This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.
Den som väljer att bo på Väderleksvägen kan njuta av utsikt mot havet och den vackra skånska slätten. Här finns rika utblickar genom generösa fönsterpartier och från egen balkong eller uteplats.
Alla bilder Utsikt

Exteriör.

Husets yttre fasad präglas av ett samspel mellan ljusa putsade ytor och mörka tegelpartier. Det är ett suterränghus byggt i vinkel. Det är i de två högre huspartierna med fem respektive åtta våningar som de 38 trygghetslägenheterna finns. Lägenheterna är ettor, tvåor och treor med öppna ytor och planlösningar. Storlekarna varierar, den minsta är en etta på c:a 38 kvadratmeter och den största en stor takvåning med en yta på c:a 97 kvadratmeter. På husets långsida finns infarten till garaget i entréplan. Det finns hiss till lägenheterna och i entréplan finns även lägenheternas förrådsutrymmen.

I den lägre delen av huset som förbinder de två tornhusen finns det särskilda boendet. För extra trygghet finns möjlighet för alla boende att ansöka om trygghetslarm.

Annat huset har att erbjuda.

I husets entréplan finns restaurangen som bland annat är öppen för alla de boende och för gäster som hälsar på.

Unikt är husets SPA med bad och inglasat uterum, som du kan nyttja tillsammans med ett mindre sällskap. Verksamhetslokalen kan du boka så att din frisör, fotvårdare eller massör kan ge dig den service du behöver. Olika aktiviteter planeras tillsammans med husets värd eller värdinna. En större festlokal med eget kapprum, toalett och ett enklare kök finns på plan två. Här finns gott om plats att bjuda in grannar och vänner till festligheter – eller vad sägs om en danskurs i glada vänners lag? På plan tre finns en konferenslokal som kan användas vid föreläsning eller filmvisning. När restaurangköket är stängt för kvällen kan restauranglokalen i entréplan bokas för olika aktiviteter.